Binnenschilderwerken

Uw interieur schilderen, is voor ons kinderspel

Met schilderwerken valt of staat uw interieur. Schilderwerken Dimitri Berteloot wendt de juiste kleuren en schildertechnieken aan om een karakteristieke look te creëren.

We gaan op zoek naar unieke kleurcombinaties en kunnen een kleurenconsulent(e) laten langskomen als u dat wenst. Uw interieur door ons laten schilderen, is een garantie op een prachtig resultaat.

Wil u meer te weten komen over onze diverse schildertechnieken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Living schilderen

Gespecialiseerde schildertechnieken

We hebben een partnerschap met BOSS paints, zodat we de beste materialen kunnen gebruiken. Zowel traditionele (bv. vliesbehang schilderen) als meer gespecialiseerde schildertechnieken zijn wij meester. Wij lijsten de voornaamste hieronder graag voor u op:

Bent u op zoek naar een watervaste decoratieve afwerking voor in natte ruimtes? Dan is Aqua Sensa de ideale oplossing.

Wij passen de schildertechniek toe op diverse ondergronden (bv. tegels, pleisterwerk en cementering). Met de natuurstenen uitstraling waant u zich in een wellness. Zalig ontspannen in eigen huis!

Dit product op basis van natuurlijke componenten zoals marmerpoeder leent zich uitstekend voor moderne interieurs. De zeer fijne en discrete structuurverf zorgt voor een mat en ambachtelijk uitzicht.

Met deze stuctechniek op basis van fijne kalk en gemalen marmer kunnen we zorgen voor diverse looks, bv. strak, zuiders of verweerd. U kan genieten van duurzame en krasvaste resultaten die makkelijk te onderhouden zijn.

We verwerken minuscule glaspareltjes in uw muren en verkrijgen zo een semi-transparant diepte-effect dat zorgt voor een schitterende lichtweerkaatsing.

Om uw muren net dat tikkeltje meer te geven, passen we de Blue ICE-techniek toe. Door fosforescerende elementen licht uw muur bij duisternis meteen op.

Met kalkverf, geïnspireerd door ontwerpster Kaat Tilley, geven wij uw muren een authentiek effect. We werken met drie verschillende kleurencombinaties: Earth & Soul (warm en aards), Past & Future (gedempte groentinten) en Sky & Spirit (blauwe en nevelige tinten).

Moet u een drukke ruimte schilderen? Dan blinkt Tusk uit in functionaliteit. De verf is speciaal ontwikkeld voor publieke panden, maar is eveneens in woonhuizen erg populair. De licht gekorrelde reliëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer. Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt.

U kan de verf eenvoudig aanbrengen en de ruimte daarna snel weer gebruiken. U bent steevast steeds zeker van een goede prijs-kwaliteit en vlekkeloze resultaten. De verf kan u daarenboven vlot afwassen, wat voor een duurzaam geheel zorgt.

Raken er voorwerpen de muur? Geen nood, strepen en vlekken zijn bij de Tusk-techniek verleden tijd.

Uw binnenschilderwerk laten opfrissen?

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!